کم تر از 7 ساعت دیگه قطار سرنوشت منو به یک ماجراجویی نا آشنایی از زندگی میبره و دنیای جدیدی رو برام رقم میزنه، دنیایی که علم جزء جدایی ناپذیر اونه.

زندگی یک سفره و این سفر زندگی فراتر از اون چیزی که میبینم و فکرش رو میکنیم. خوشحالم چراکه در چند سال آینده نسبت به الانم، باتجربه تر و باهوش تر و کارآمدتر خواهم شد و ورژن جدیدی از خودم رو تجربه خواهم کرد، قابلیتهام بیشتر خواهد شد و از این به بعد چیزهایی بیشتری رو برای تعریف کردن خواهم داشت.

احساس میکنم ، کم کم به سمت رضایت درونیم نزدیک تر میشم و میتونم برای این زندگی که بهم داده شده سپاس گذار باشم و تلاش میکنم تا شایسته اش باشم. از اینکه از محیط علمی دور نمیشم بسیار خوشحالم و تلاش خواهم کرد تا بیش از پیش در این راه پیشرفت کنم.

این سفر برام شروع یک مسیر جدید از زندگیه و میتونم روشنایی رو در اون ببینم. علم و دانایی تنها سرمایه نیک زندگی بشریت هست و هدف من این خواهد بود که زندگیم رو در این راه بذارم و همانند یک آلمانی و یک ژاپنی پشتکار و مفید بودن رو سرلوحه زندگیم قرار بدم.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پانزدهـــم فروردین دروغگو وبلاگ تربیت کودک هنرستان نوائی فیلتر شنی FRP غار روزگار من پچ پچ های یه دختر کرونا خدمات دارالترجمه ها رفیق شفیق نسیم